Een goed gesprek in het Resilience-kantoor op het Kamerlingh Onnesplein in Segbroek over subsidies, isoleren, groene daken, zonnepanelen, energietransitie en veel meer!

U weet natuurlijk al lang dat u veel geld kwijt bent aan uw energierekening. Met slimme maatregelen kunt u heel wat euro's per maand besparen. Hou van je Huis helpt u graag op weg en biedt een breed pakket aan adviezen, diensten en kortingen (subsidies) voor huurders, verhuurders en eigenaren van een appartement of eengezinswoning. Nieuwsgierig?

Sinds een paar weken hebben medewerkers van Hou van je Huis vele bewoners advies kunnen geven om stappen te zetten om uitgaven te beperken en bij te dragen aan een beter klimaat. Doe ook mee aan de GRATIS Bespaaractie, zoals tochtstrips, brievenbusborstel, ledverlichting of een energiebesparende doucheknop in uw woning. Er komt een installateur langs die gratis bij u plaatst wat u nodig heeft. Zo gaat uw wooncomfort omhoog en uw rekening omlaag. Openingstijden van het Resilience-kantoor op het Kamerlingh Onnesplein voor energie besparende maatregelen: Zaterdag 11, 18, 25 juni van 11.00-15.00 uur. Meer informatie kunt u vinden op: Direct Bespaaractie

U bent ook welkom om ideeën en opmerkingen te delen over veiligheid, digitale weerbaarheid, sociale verbinding tussen bewoners. Openingstijden om de weerbaarheid en veerkracht van de bewoners te vergroten: Donderdag 9, 16, 23, 30 juni van 12.00-17.30 uur.

 

Deze website maakt gebruikt van cookies teneinde de gebruikservaring te optimaliseren.