De pilot Noorderbeekdwarsstraat in Beweging is succesvol en wordt verlengd!

Samen een veerkrachtiger en weerbaarder Den Haag, het realiseren van een actieve en gezonde samenleving waarin iedereen meedoet. In de maand mei zijn we samen met bewoners, het Stadsdeel Segbroek en Haaglanden Beweegt, begonnen met verschillende sport- en spelactiviteiten in de Noorderbeekdwarsstraat. Bewegen is goed, leuk en verbindt, dat blijkt ook op het Kamerlingh Onnesplein in Den Haag, waar samen wordt gewerkt aan een verbonden straat.

Vier weken op rij heeft Haaglanden Beweegt twee bewegingslessen per week samen met enthousiaste inwoners in de vorm van diverse spelvormen variërend van individuele oefeningen, voetballen, springkussen, boksen, tikspelen tot een estafettespel georganiseerd. Zoals de deelnemers aangeven is het buiten sporten en bewegen fijn en de afwisseling tussen spel en individuele oefeningen hebben ervoor gezorgd dat de lessen uitdagend en leuk waren. Daarom wordt de pilot verlengd!

De start is aanstaande maandag,13 juni en we gaan door tot en met 6 juli. Dit houdt in dat wederom elke maandagavond van 19:30 – 21:00 uur en op woensdagmiddag van 15:00 – 16:30 uur kan worden gesport. Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig. Je bent van harte welkom!

Deze website maakt gebruikt van cookies teneinde de gebruikservaring te optimaliseren.