P@CT

Digitale vaardigheden opbouwen en klaar zijn voor de nieuwe economie.

In onze steeds digitaler wordende samenleving is cyberveiligheid een belangrijk aandachtspunt. Ondernemers moeten veilig zaken kunnen doen en consumenten moeten veilig gebruik kunnen maken van digitale diensten en producten. P@CT is een samenwerkingsverband van onderwijs, overheid en bedrijfsleven in de regio Den Haag dat zich bezighoudt met cyber veiligheid.

P@CT draagt bij aan het ontwikkelen van goede cyber mbo-opleidingen omdat de studenten van nu de mensen zijn die onze cyberveiligheid in de toekomst moeten bewaken. P@CT zal in de komende jaren doorgroeien naar een duurzaam

samenwerkingsplatform, dat deel uitmaakt van The Hague Security Delta, de netwerkorganisatie voor cybersecurity in de regio Den Haag.

Initiatieven die zich richten op digitale vaardigheden van basisschoolleerlingen kunnen gebruik maken van de inzichten die P@CT oplevert.

Partners:
Gemeente Den Haag, The Hague Security Delta, ABN AMRO, Deloitte, Fortress Group, Institute for Financial Crime, Regionale Politie en Tracks-inspector, Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC), Menskracht 7, Siemens, TNO, UNO2Cloud, HHS, Centre of Expertise Cyber Security en penvoerder ROC Mondriaan. De topsector Dutch Digital Delta en het Platform voor Informatiebeveiliging ondersteunen dit initiatief.

Sterk en Duurzaam

hague-icons

Sterk en Digitaal

hague-icons

Sterk en Sociaal

hague-icons

Deze website maakt gebruikt van cookies teneinde de gebruikservaring te optimaliseren.