Benieuwd naar jouw ideeën

Om de stad nog veerkrachtiger te maken, verwelkomen we nieuwe ideeën van alle betrokkenen uit de Haagse gemeenschap. Samen met jou zetten we graag de schouders onder de sterke stad! Daarvoor zoeken we contact met jou. We organiseren evenementen, workshops, spreken tijdens conferenties en geven trainingen over veerkracht. Elk jaar gaan we een ‘Haagse Resilience Dag’ organiseren om informatie uit te wisselen over de uitvoering van de strategie.

Op deze website en die van het netwerk Futureproof The Hague staan regelmatig updates over het programma. Futureproof The Hague is opgezet om mensen in de stad actief te laten meedenken over thema’s en projecten op het gebied van duurzaamheid, slimme steden, mobiliteit en veerkracht. De leden kunnen blogs posten, activiteiten delen, meet-ups organiseren en elkaar inspireren op de website van Futureproof The Hague. Op de website staat ook een interactieve plattegrond waarop initiatieven over de verschillende thema’s te zien zijn en waar mensen ook hun eigen initiatieven en ideeën kunnen posten. Word lid van de Futureproof-community en vertel ons wat jouw ideeën zijn om van Den Haag een sterke en veerkrachtige stad te maken. We kijken ernaar uit je te verwelkomen in de community! 

Wil je geen lid worden van Futureproof, maar een vraag stellen of een opmerking maken? Gebruik het formulier om contact op te nemen met het Resilient The HagueTeam.

Deze website maakt gebruikt van cookies teneinde de gebruikservaring te optimaliseren.