Wat is er nodig om de veerkracht van de Noorderbeekdwarsstraat en de bewoners te vergroten?

In januari zijn we samen met bewoners en stadsdeel Segbroek begonnen met het Resilience StreetLab. Dat heeft geleid tot een aantal mooie acties. Zo zijn er nu nieuwe fleurige geveltuintjes in de Noorderbeekdwarsstraat aangelegd. Want meer groen staat gezellig en het helpt tegen wateroverlasten en koelt af bij extreme hitte. Met nog drie andere acties gaan we de komende maanden (tot en met juni) aan de slag.

Sporten op het Kamerlingh Onnesplein. Bewegen is gezond, het verbindt en zorgt voor gezelligheid op het plein. Iedereen is welkom, deelname is gratis en aanmelden is niet nodig. Gratis sportlessen: Maandag 30 mei. Woensdag 18, 25 mei en 1 juni van 15.00-16.30 uur

Op het Kamerlingh Onnesplein is een zeecontainer geplaatst. Een goed gesprek in het Resilience-kantoor. Het is een ontmoetingsplek waar we met elkaar in gesprek kunnen gaan over weerbaarheid en veerkracht. Vanuit deze plek worden acties georganiseerd en u kunt langskomen met idee├źn of opmerkingen te delen. Openingstijden: Donderdag 2, 9, 16, 23, 30 juni van 12.00-17.30 uur.

Advies over subsidies, isoleren, groene daken, zonnepanelen en energietransitie. De energieprijzen stijgen flink. Met het isoleren van uw woning kunt u de energiekosten verlagen. Voor advies en kleine gratis isolatie ingrepen kunt u vanaf 21 mei op zaterdag terecht bij het Resilience-kantoor. We helpen u met vragen over subsidies voor zonnepanelen, groene daken en grote isolatie ingrepen. Openingstijden: Zaterdag 28 mei en 4, 11, 18, 25 juni van 11.00-15.00 uur op het Kamerlingh Onnesplein.

Deze website maakt gebruikt van cookies teneinde de gebruikservaring te optimaliseren.